onsdag den 1. maj 2019

Det man lover ... kan man ikke altid holde

Not always keeping my promises.
I promised to say nothing more about buses and timetables, but now the new updates has arrived. It is even worse than I feared. A rant with an English test in the end.  I suppose you can - as Elephant's Child says - embiggen the photos by clicking on them.


--    🚏   --

     Jeg lovede jo at jeg ikke ville sige mere om busser, køreplaner og "serviceforbedringer". Men nu er de nye køreplaner kommet. Og ud over at der præcis som jeg frygtede ville ske, er kommet uannoncerede køreplansændringer på en af vore ruter, så er det værre end jeg frygtede. Dette er fra den ikke-ændrede. De andre foto var for ringe


Prøv at kigge her:

Table 1.
Hvornår går bussen?  Vi går lige lidt tættere på.
Close up of table 1
Ja, hvornår mon?

Og for at føje spot til skade får vi opdateret tavlerne hvert andet år. Hvad, fik du ikke det med? Det står skam lige her.
Close up of the small print in table 1.
Og vi har endnu tilgode at opleve et år, der ikke bringer mindst to fornyelser i køreplanerne.
Det her er ringe, det er værre end ubrugeligt!
Nedenunder er så den sædvanlige svada med at man kan sende en SMS, ringe (og hænge i kø i det uendelige) eller bruge den uduelige rejseplan.

--    🚏   --

If you ever come visiting me, you've better rent a car. These two yellow timetables are all you have to find out when the bus is leaving. I suppose that your mobile phone provider is not Danish.

And then: Updated every 2nd year. We have yet to see a year that brings less than two changes to the timetables.

Test: When will the bus be leaving Friday afternoon?



6 kommentarer:

  1. I am sorry. I really struggled with the website and can't answer your question.
    sigh at the deplorable system - I burst into tears when I saw the changes to ours.

    SvarSlet
    Svar
    1. Thanks for being my guinea pig - and prove that this does indeed not work. I commiserate with you on your re-routings, I hope you and your co-citizens will send them a zillion angry and sad letters and make them change their mind. I fear the same "improvements" will happen to us soon, and for the same reasons. Parallel evolution and parallel idiots. I'm so so angry, that it almost makes me cry too.

      Slet
  2. These things are being run for the convenience of beaurocrats not the people being served and it is enraging.

    SvarSlet
    Svar
    1. Yes! I once wrote to them: If you do want to just drive buses from A to B, then do so, and don't mind us. But if you want to be of any use as a bus service, you have to go when and where people want to go. Maybe I should tell them so again.

      Slet
  3. Jeg ville gaette paa at bussen gik kl 14:15 og 14:45, saa kl 15:15 og 15:45 etc fredag eftermiddag men er overhovedet ikke sikker og det har man jo brug for at vaere naar man staar der og blomstrer ved busstoppestedet. Det er for daarligt! Og een ting er for saadan nogle som os, men gamle enkefru Hansen har nok ikke mulighed for lige at checke det paa mobilen. Jeg ser at flere og flere busser koerer tomme rundt uden for de store byer og det er nok desvaerre fordi folk giver op og koeber en bil i stedet, det er jo den forkerte vej vi gaar! Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Mette. Tak for dit forsøg. Du er kun to minutter ved siden af - men desværre i den gale retning. Du ville nok komme for sent, for svaret er: 14.13 - 14.43 - 15.13 osv indtil 18.13.
      Og ja nemlig, de eneste, der tager bussen efterhånden, er dem, der har tjek på bustiderne fordi de altid har taget den bus, og så skolebørnene, der kan bruge en mobil. Det er i den grad uholdbart og den forkerte vej. Men de lytter desværre overhovedet ikke på vores klager.

      Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar.
Jeg prøver at svare på alle kommentarer - og lover at hive alle kommentarer ud af spam-fængslet så hurtigt som muligt.

I am always grateful for all comments, and try to reply meaningfully to all of them.
I furthermore promise to pull your comments from spam-limbo as fast at possible.