onsdag den 6. februar 2013

Strikkeonsdag -- Yarn along (Dag 6)

I dag bliver dagens billede strikketing igen. Jeg blev færdig med huen til Storesøster. og den er sendt afsted. Nøglet ved siden af viser hvor meget af det brun/hvide garn der nu er tilbage. Der er også en lille ende et andet sted, så måske en enkelt reservevante ...

Link to the Yarn Along - Ginny - Link til strikkeklubben.

Today's pictures are knitting related as it is Wednesday. The hat for Big Sister is done and sent. And from the rest yarn in the picture and a smaller end somewhere else, I might be able to knit one extra mitten.

O

g så er der jo Spirillens sokker. Jeg er nået til at have strikket hælen. Den passer perfekt, men den er for løs i sammenstrikningen, så den bliver trævlet op igen. Opskriften er en superenkel ikke-opskrift fra Ravelry: Lifestyle-toe-up-socks af Charisa Martin Cair.

De er altså ikke strikket med det brun/hvide garn, men med dobbelt sokkegarn i restefarver, til start sort og brun, senere kommer en flaskegrøn til.


The sock for Marsupilami is progressing as planned. I have knit the heel, and it is fine in size, but the edge is too loose, it will be frogged and re-knit this evening. The pattern is a not pattern Lifestyle-toe-up-socks from Charisa Martin Cair at Ravelry.

They're NOT knit with the brown/white yarn, but with double sock yarn - all my rest sock yarn in first black and brown and later also a bottle green.

Læsning: Det er kedeligt, for Uglemor er i gang med at læse korrektur på en tekst. Emnet for teksten er ikke kedeligt, men selve det at læse korrektur er kedeligt.

The reading right now is boring. I'm proof reading a booklet on the Eucharist. The matter is not boring - proofreading is.

4 kommentarer:

 1. Jeg er stum af beundring over din flittighed disse dage! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg fortæller jo bare om alt det jeg bliver nødt til at tage mig sammen til at gøre fordi jeg har lovet et billede om dagen ;) Det er stort og småt imellem hinanden ...

   Slet
 2. Jo, men du får det jo gjort også. Jeg får aldrig frosset de der ekstra grønsager ned og en masse andre gode intentioner jeg har. (og jeg ved godt hvor de siges at føre hen, hihi) Jeg er sindssygt effektiv - inde i mit hovede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan har jeg det også for det meste. Om morgenen har jeg 117 vidunder.lige planer for dagen, men må hver aften konstatere at det blev ved planerne. Jeg kan love dig at denne måneds et billede om dagen-udfordring er noget der sætter skub i mig. Lad os se hvordan det går fremover ;)

   Slet

Jeg bliver altid glad for en kommentar, og prøver at svare på alle kommentarer .

I am grateful for all comments, and try to reply meaningfully to all of them.