torsdag den 29. november 2018

World of Warcraft - Madlavning

     Uglemor kan godt lide at lave mad. Bare ikke hver dag - og helst hvis folk (læs Ugleungerne) gider spise maden. Så er Uglemor også lidt træt af at lave pasta men tilbehør, pizza og tortillas - som altså er blandt Ugleungernes favoritretter.
Så fik Uglemor en kogebog i gave. Det er ikke fordi hun ikke har kogebøger i forvejen, ja hun har faktisk sin helt egen kogebog. Men denne kogebog er lidt særlig. Det er nemlig en World of Warcraft-kogebog

Westfall Stew. Ingredienser, Goretusk Snout, Stringy Vulture Meat, Murloc Eye. 

    Vi startede med at lave Westfall Stew den sidste dag man kunne spille Classic Demo - og det var en succes! Siden har Uglemor lavet retter med sære navne og umulige ingredienser: Steaming Goat Noodles, Braised Riverbeast, Whitercrest Gumbo.
     Det er morsomt at få Ugleungerne til at spise kål, underlige kødretter og sære grøntsager, bare man laver Westfall Stew, eller en af de mange andre sære retter fra World of Warcraft. Og hvis der ikke er opskrifter nok i bogen, er der over tusind madvarer mere i spillet. Så der er nok til adskillige års legende madlavning.

1 kommentar:

Jeg bliver altid glad for en kommentar.
Jeg prøver at svare på alle kommentarer - og lover at hive alle kommentarer ud af spam-fængslet så hurtigt som muligt.

I am always grateful for all comments, and try to reply meaningfully to all of them.
I furthermore promise to pull your comments from spam-limbo as fast at possible.