torsdag den 14. marts 2013

Pavelig aftensmad -- A Papal Dinner

     Efter Uglemors internet-undersøgelser, lavede vi aftensmad, som vi kunne forestille os pave Frans have spist den, mens han stadigvæk var kardinal i Buenos Aires. Sydamerikansk kartoffelsuppe - lorco de papas -  med chorizo, croutoner og avocadotern. Tilbehør fiskekiks, paven er jo den store fisker. Til dessert tortas fritas (en mellemting mellem æbleskiver og vafler, kogt i fedt), dog uden den meget argentinske dulce de leche, som vi erstattede med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

 - - - - -

Tonight we made a dinner, we imagined Pope Francis could have eaten when he was a cardinal in Buenos Aires. Lorco de papas, nothing to do with popes, it's potato soup Argentinian style with chorizo, avocado slices, and croutons. We also had fish crackers. Dessert was tortas fritas (cakes fryed in lard), but not with dulche de leche, which is an acquired taste. We substituted with home made raspberry jam.

  • Minimax er en rigtig god hjælp i køkkenet.
  • My good helper, Minimax, taking care of the soup. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid glad for en kommentar.
Jeg prøver at svare på alle kommentarer - og lover at hive alle kommentarer ud af spam-fængslet så hurtigt som muligt.

I am always grateful for all comments, and try to reply meaningfully to all of them.
I furthermore promise to pull your comments from spam-limbo as fast at possible.