onsdag den 3. januar 2018

Hue til Uglemors sarte ører.

A Hat for MotherOwl's Cold Ears. 

     Uglemor har prøvet med hjelm-huer, pandebånd og tørklæder viklet rundt om hovedet. Ja, hun har sågar en grim, grå kuststofhue, med plads til hestehalen til cykelturen. Men ingen af dem er rigtig gode.
     Nu er løsningen der måske. Pia har fundet en hue med varme til ørerne, måske tynd nok til ckyelhjelmen og med plads til hestehalen.
     Uglemor stopper sin læsning af Dr. Zhivago, og går ind og leder efter strikkepinde og garn i den nyligt opryddede Uglehule.
- o ⏲ o -

MotherOwl has tried a lot of solutions for keeping the ears warm. Strange helmet-hats, headbands, and scarves. I even have an ugly, thin, grey, made of poly...something hat with a hole for the ponytail when biking. It's thin enough to be worn under the biking helmet.
But finally I think I found the ideal hat, or rather Pia did. She found a hat that's warm at the ears, thinner at the top, and even has a hole for the ponytail. What's not to like.
MotherOwl stops her reading of Dr. Zhivago, and is off in search of yarn and needles.

Midnatsblå alpakka og hjemmefarvet alpakka i sødsuppefarver.
Uglemor strikker med to tråde, varmt og ikke kradsende.
Midnight blue alpacca with small stars and plant dyed pinkish alpacca in two hues.
Kniytting with two strands. Cozy, warm and not itchy.

     Og Uglemor er faldet for fristelsen til at deltage i endnu en udfordring. Denne gang en gør det færdig-udfordring. Det er måske en udmærket ting.
- o ⏲ o -

And MotherOwl found yet another challenge. This time One Monthly Goal. Get it finished. I'll enter this hat!


Also joining Ginny's Yarn Along

5 kommentarer:

 1. That looks like nice yarn - I really like the colors together. Oh! It's alpaca yarn. I knew it looked nice. :)

  SvarSlet
 2. Sjovt nok fik jeg strikket en sommerbluse i det blødeste alpaca/bomuld en gang - som kradsede helt vildt på min krop! Ærmerne var også af h til, farven for fesen, så først nævnte røg af, resten blev plantefarvet og vesten bruger jeg her om vinteren i det kolde værksted som en ekstra under-sweater.

  Jeg er forresten ret sikker på, du truede med at vise os den færdige uglehule. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er noget alpacca, der kradser alligevel. Min private teori er, at det er noget med farverne.
   Uglehulen ... jeg FIK ryddet op, men inden, jeg fik taget billeder, sjkulle jeg lige finde tråd til temari, og strikkegarn til huen pog ikke mindst pindene. Så det varer lige lidt til ;)

   Slet
  2. ... og endnu værre. I går var jeg til auktion, og fik købt en rammevæv (i dårlig stand, men kanmmen er i en finhed, jeg ikke har), en lille klapvæv (IKKE en rammevæv, men en "rigtig" én), en masse bæger, en pose fint, entrådet uldgarn og en stor flyttekasse fuld af trendrester i hvide og grå nuancer (det er fra en fabrik, så hver "ende" vejer 9-10 gram og er vel 25 m lang) og sidst, men ikke mindst et superflot stykke stof med ugler på (det var det, jeg kom for at købe). Så nu skal der vist ryddes op igen.

   Slet
 3. Sounds like a great hat. Thanks for linking up with Elm Street Quilts One Monthly Goal and good luck with your project.

  SvarSlet