mandag den 14. november 2016

Supermåne - Temari - SuperMoon

I aften er der supermåne.
I aften er det totalt overskyet.
I aften er der regndråber på min rude.

I går aftes var det smukt og klart.
I går aftes var det frostvejr.
I går aftes tog Uglemor billeder af månen. Og legede med sit nye liv (kamera). Pludselig fandt Uglemor den rette indstilling, og BAM! et fantastisk billede af super-næsten-månen.

- o 0 o -
Tonight we have a supermoon.
Tonight is totally overcast.
Tonight our windows are filled with raindrops.

Yesterday was bright and clear.
Yesterday was frosty.
Yesterday MotherOwl grabbed her life (aka camera) at bed time and played with the settings. And suddenly Wham! a great picture of the super-almost-moon.I går blev Uglemor færdig med den gule temari. En dyneinspireret supermånetemari.

- o 0 o -

Yesterday MotherOwl finished the yellow temari. A duvet-inspired super moon temari.2 kommentarer:

 1. Af uransalige årsager hører jeg altid først om himmelfænomener dagen efter. Eller i dette tilfælde var jeg helt klar ved måneopgang i går, men det hjalp ikke ret meget da himlen var helt grå og tildækket. Det er åbenbart ikke min mission her i livet. ;-)

  Ny kamera igen igen? Tillykke med det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det der med himmelfænomenerne og næste dag, den kender jeg. Men denne gang syntes jeg at månen så så underlig ud. Så opdagede jeg supermåne-fænomenet. Egentlig burde jeg også skrive et haiku til supermånen, men det er bare ikke blevet til noget.
   Det nye kamera er stadig det samme nye, det er bare for at skelne det fra mit gamle liv, der stadig bliver brugt. Jeg er ikke færdig med at opdage alle de små finesser ved det endnu. Det er kun tøsedrenge der læser brugsanvisninger, jo ;)

   Slet