onsdag den 18. december 2013

Sidste Photoshop - Julestjernen -- Photoshopping - Christmas star

      Ved midnat udløber min prøvelicens på Photoshop, o selv om bekendtskabet har være kort og intenst, og morsomt kommer jeg ikke til at anskaffe det. Jeg frustrerer mig i alt for høj grad over der jeg IKKE kan - måske kun ikke finde ud af. I hvert fald vil jeg altid "uden for kortet" som jeg kalder det. Jeg vil gøre netop det, der er svært, umuligt i netop denne situation.

 - - - - -

At midnight my trial version of Photoshop expires. I'm not going to buy it. It has been an intense, but quite frustrating month. I could not do a lot of what I wanted to. Maybe just for lack of skills, maybe because I always have to "cross the boundaries of the map" as I call it - Ie. go where no man ever sat his foot to explore there.


I mellemtiden har jeg fundet ud af mit gratisprogram kan en hel del af de smarte ting, jeg har været misundelig på. For eksempel at tilføje vandmærker.Det har jeg forsøgt på dette let utydelige billede af julestjernen fra i forgårs aftes. Jeg ved godt, det kun er Jupiter, men hvis jeg havde været en af de vise mænd, var jeg altså draget afsted.

 - - - - -


This is a watermarked photo of the Christmas star from Monday night. I know it's Jupiter, but I would have packed up my camel, had I been one of the three wise men.
Watermarking is one of the things I tried in vain to learn in Phptoshop. My free editing program can do it.

6 kommentarer:

 1. Hi! I am Hannah from Hannah Island Girl, but I have gotten myself a new blog and changed my name.
  I think your picture looks wonderful! I wish I could do that.
  -Hannah

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Hannah, good to see you back again.
   The picture is as I took it, I have not done anything to it, because I could not do what was in my mind. Then I only added a watermark

   Slet
 2. Nå, men så har du da været underholdt en tid. OG fundet det du oprindelig ledte efter! Det er da ikke så tosset.

  Hvad ville du gerne have gjort, hvis du kunne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Underholdt OG frustreret, men klogere er jeg da blevet. Det var ligesom da vi skiftede computer første gang. Det der moderne stads (DOS) kunne ikke det, jeg var vant til og ville.
   Ii mit hoved havde jeg et billede, hvor stjernen og (noget af) træet stod klart, og der ligesom strålede lys og bevægelse ud derfra. Mne jeg var ikke tilfreds med de billeder, jeg fik lavet. De lignede ikke min idé nok ;/

   Slet
 3. Uglemor,

  Maybe you don't need Photoshop. Your photos always look spectacular without this software. I love your Christmas star!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you. This "star" really was spectacular. I hope we get to see it again, but it's cloudy and grey all day now. Monday night was clear and forsty.

   Slet