torsdag den 14. marts 2013

Pavelig aftensmad -- A Papal Dinner

     Efter Uglemors internet-undersøgelser, lavede vi aftensmad, som vi kunne forestille os pave Frans have spist den, mens han stadigvæk var kardinal i Buenos Aires. Sydamerikansk kartoffelsuppe - lorco de papas -  med chorizo, croutoner og avocadotern. Tilbehør fiskekiks, paven er jo den store fisker. Til dessert tortas fritas (en mellemting mellem æbleskiver og vafler, kogt i fedt), dog uden den meget argentinske dulce de leche, som vi erstattede med hjemmelavet hindbærsyltetøj.

 - - - - -

Tonight we made a dinner, we imagined Pope Francis could have eaten when he was a cardinal in Buenos Aires. Lorco de papas, nothing to do with popes, it's potato soup Argentinian style with chorizo, avocado slices, and croutons. We also had fish crackers. Dessert was tortas fritas (cakes fryed in lard), but not with dulche de leche, which is an acquired taste. We substituted with home made raspberry jam.

  • Minimax er en rigtig god hjælp i køkkenet.
  • My good helper, Minimax, taking care of the soup. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar