søndag den 21. oktober 2012

Æblestang -- Cake with Apples


     En favoritkage i Ugleboet. Den er ret let at lave, så Ugleungerne hjælper med. Det eneste svære er at have tålmodighed i de 1½ time, kagen skal hæve. Den er perfekt til en kølig eftermiddag med et (eller to) krus varm the.

This is one of the favourites in the Owlery. and very easy to make, although it requires some patience as it has got to raise for 1½ hours.
It is perfect for a chilly autumn day accompagnied by a mug (or two) of black tea.

Roll out the dough and make incisions --  one third in in each side.





Mix the apples, raisins and spices.













Place it evenly dowm the middle.




  • Flet alle strimlerne
  • Braid the strips one on one.












  • Bag den lysebrun.
  • Bake until golden.
















  • Kom masser af glasur på og spis.
  • Cover with lots of icing and enjoy.








2 kommentarer:

  1. Mmmm... Den ville passe godt til den kop te jeg sidder og drikker nu!

    SvarSlet
  2. Jamen så må du i gang med at bage ;) Jeg skal lige til at bage Stollen, og der går en uge inden de kan spises - suk. Da det er et forsøg/første gang, er jeg rigtig spændt.

    SvarSlet