tirsdag den 12. juni 2012

Spirer på vej -- Sprouts

   Endelig er der spirer igen! Uglemor er glad for det japanske køkken, men af og til glemmer hun at hun allerede havde købt en ingefær. Pludserlig lå der én og spirede i grøntsagskassen på trappen. Den blev plantet, og her er den første spire på vej, den vare så længe om det at Ugleungerne begyndte at drille Uglemor med de tomme urtepotter i vinduet. Måske troede hun at de kulørte pinde ville  blive til spisepnïnde hvis de fik lov at gro - Tihi.


Også den japanske indigo, som Uglemor ellers mente var til at opgive er endelig spiret, så nu skal de også snart ud i haven.
  Nu driller Ugleungerne ikke længere med at Uglemor dyrker kulørte plastikpinde.Og Ugleboets vindueskarme vil snart være tomme for første gang i flere måneder.

- - - - - - - - - -

MotherOwl likes to cook Japanese food, but she is also good at forgetting. Some time ago she found a forgotten ginger root with small green sprouts, She put it in a pot. And for a long time nothing happened.

The same nothing happened wiht her liquorice and dyers knotweed.

The Owlet started teasing MotherOwl that she grew coloured plasik sticks hoping to turn them into chopsticks.

But finally the ginger and the dyer's knotweed has greminated. There are plants! And the coming week will see an empty windowsill in the Owlery for the first time in many months.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar