mandag den 22. juni 2015

Sommersolhvervs uldne skyer -- The Wooly Clouds of Summer Solstice

     I dag er vi halvvejs gennem en sommer, der aldrig rigtig er kommet i gang, men var vejret lunt, og smukke, hvide skyer drev afsted på himlen. Uglemor blev inspireret og hev den stikkende æske og en kasse uld ud i haven.
 - o O o -
Today at the Summer solstice of a Summer, that is not started yet, it was warm enough to stay outside.  White clouds sailed across a blue sky, and MotherOwl felt inspired. and carried the wool picker, a crate of wool and a wool basket into the garden.

     Den hvide uld er ikke særlig pæn, filtet, grålig, fuld af halm og andet forhenværende grønt og med kedelige gule spidser. Men prøv nu at se, hvordan en lille tot så ud efter en tur i den stikkende kasse.
- o O o -
The white wool does not look nice, its full of vegetable matter, yellow tips, and generally bland and dreary looking. But look at it after a short stay in the wool picker.


     Uglemor grovkartede en hel kurvfuld både hvid og sølvgrå uld i den stikkende kasse. En hel kurv fuld. Næste gang vil resultatet blive delt i to: de lange fibre til at spinde af og de korte til filtning og fyld.
- o O o -
MotherOwl took some white wool and some silver grey wool through the wool picker. Enough to fill up the basket. Next time the results will be sorted into two baskets. One for long fibres for spinning purposes and one for short, coarse fibres for felting and stuffing. 


3 kommentarer:

 1. Det er lige før du bare kan spinde fra de fine skyer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det trænger stadig til at blive sorteret, for noget af det er meget korte fibre som jeg ikke tror, kan spindes. Og så er der stadig meget hø, halm osv i, det regner jeg med at en kartning vil fjerne. Men de er meget smukke :D

   Slet
  2. PS. kan du nu svare uden at skulle igennem diverse sikkerhedstjek? Jeg har forsøgt at slå alt fra, eftersom "kattekiggerne" er holdt op med deres angreb.

   Slet