mandag den 26. juni 2017

Blogstatistik -- Blog Statistics

     Et billede siger mere end tusind ord, så se lige denne her statistik. Det er ret nedslående læsning.
 - o 0 o -
A picture says more than a thousand words. These "words" are rather discouraging. Skærmdump af min statistikside på blogger. 1. række er kommentarer, 2. antal læsere
A screenie of the statistics from Blogger. 1st row = comments, 2nd = number of reads


 Skal jeg mon holde op med at blogge. Det sker nok ikke, for jeg har lyst til at skrive, og lyst til at dele mine tossede ideer med andre mennesker. Jeg mangler bare nogen, der gider "lytte". Men hvad skal en arme ugle gøre? 
 - o 0 o -
I won't stop blogging, I like writing, and I like to share my crazy ideas with other people. I just need some listeners it seems. But what can a poor owl do?

3 kommentarer:

 1. Jeg har læst men har ingen gode råd. Jeg ved ikke om blogger deler det op på samme måde, men WP viser hvor mange som har klikket på et indlæg direkte, dvs. de som har læst det hele via forsiden er ikke med i side-statistikken. De viser dog også hvor mange som har været på hovedsiden. Mao. der kan være flere læsere end du tror fordi de ikke har klikket.

  Nogen bruger den feature som hedder "Læs mere" - dvs. at kun starten på et indlæg vises på forsiden, så man er tvunget til at klikke ind for at læse resten - jeg bruger det af og til ved meget lange indlæg. Men det kan give en statistisk fordel - med mindre selvfølgelig at folk ikke gider klikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Blogger deler det vist op på nogenlunde samme måde. I hvert fald bliver tallene for dem, der har læst hvert enkelt indlæg i det forgangne døgn færre end det totale antal læsninger i det samme tidsrum. Dette tal er 39. ikke ligefrem imponerende heller ;) Og deraf står min plantefarverside for 10 hits.
   Men hvad, jeg skriver for mig selv, mine familie og mine venner også de virtuelle og jeg skal ikke leve af det. Jeg synes bare vidensdeling er sjovt og nødvendigt.

   Slet
 2. Jeg får nogen gange pludselig 400 hits på en dag fra samme land, snævert tidsrum. Og det er altid indlæggene om plantefarvning. Jeg spekulerer nogen gange på, om jeg simpelthen bliver rippet for info og kopieret i smug et sted derude i verden. (eller 5)

  SvarSlet