lørdag den 20. februar 2016

Ugens ugle -- 7-- Owl of the Week

     Uge 7 betyder vinterferie, og Uglemor og Ugleungerne har været vidt omkring, to gange i svømmehallen, to ture til København, først til omegnen, en tur i et supermarkedscafeteria - juhu en STOR oplevelse, men Piraten ønskede sig nogle plysdyr, der kun kunne fås på denne måde. Det var næsten en dagsrejse med to timer hver vej plus det løse, så det måtte foregå i en ferie. Vi var sent nok hjemme, men Piraten fik sine plysdyr.
To små B-ulve. Det er hvad Piraten kalder dem.
Two small B-wolves, as Pirate calls those plushies.
      Anden tur gik til centrum, hvor vi var i legobutikken og bygge minifigurer, og gik i mere eller mindre fjollede butikker. Vi var i en Disney-butik og så små gamle film og trailere for nye film. Vi spiste pizza og så på bøger og en million tøjforretninger, som vi ikke var inde i. Vi så en alenlang kø til noget, og undrede os. En klassekammerats far som vi mødte, spurgte og kom tilbage med et underligt ord,. ingen af os kendte. Vi gentog, mystificerede, dette ord for hinanden for ikke at glemme det resten af dagen. Efter et opslag på nettet derhjemme, viste det sig at være en reality-stjerne, som vi aldrig havde hørt om før. Heldigvis for dem, der stod i kø i den iskolde blæst, var køen meget kortere, da vi kom forbi på vej hjemad. Vi havde ondt af dem, der stod der og frøs. Så var vi ude og lege på isen i frostperioden og en tur i biografen og se Zootropolis. I dag er vi trætte og Piraten har halsbetændelse, så vi nåede ikke mere.
    I København var vi også nede i en butik med asiatisk tingel-tangel. Der hang de sødeste små ugler. Men Uglemor nøjedes med et billede. 

Week 7 means winter holiday. MotherOwl and the Owlets have been around. We've been swimming in the local pool twice, we've been to Copenhagen, once to a suburb to eat in their local cafeteria. Yay, a BIG experience, but the Pirate wanted some plushies only to be had this way. And as it was two hours by train one way, id just had to take place on a holiday, we returned late enough as it was.

De små nye sammen med resten af familien.
Piraten har samlet på B-ulve i mange år
The newcomers with their B-wolf family.
Pirate has been collecting for years.
The other trip to Copenhagen took us to the centre. We visited a Lego shop and built our own minifigures. We visited a Disney shop where we saw insanely pricey merchandise and watched old movies and new trailers. We saw people standing in a long, long line, waiting to be let in to something, we did not know what was. We repeated the strange words we had as answer as we asked what they waited for form time to time, wondering. A googling told us about a to us totally unknown reality star. We're not much wiser now. But the line was shortening as we passed on our way home, and we felt sorry for the people standing there in the icy rain.
We ate pizzas, and looked at books, we saw lots of fashion shops, which we did not visit and a shop with Asian odds and ends. We saw some charming owl, but MotherOwl satisfied her hunger for owl by taking a photo. Today we're tired, and the Pirate has a sore throat, so we're going nowhere.

Og endelig: Den asiatiske ugle - blå, naturligvis
And finally the Asian owl, it's blue of course


3 kommentarer:

 1. Da jeg så billedet i bloglæseren troede jeg, at det var flodheste. Håber barnet snart finder noget mindre anstrengende at samle på. ;-)

  Når jeg flytter ind i mit nye rum, skal jeg huske at lave en feature om min uglekop fra Netto!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, ja. normalt er det ikke så anstrengende. Hillerød kan levere de store, som man bare kan købe. Vi skal bare helt til Hundige, for at få de ulvemåltider, der indeholder de små - og det er langt!
   Uglekopper fra Netto! Dem har jeg også et par stykker af. Jeg glæder mig.

   Slet