søndag den 21. februar 2016

Gul igen -- More Yellow

     Ja, ja. Verden er ikke retfærdig, vi mangler grøn, det ved jeg godt, Men jeg venter på det perfekte, grønne billede, og på vej til København forleden, knipsede jeg det her sjove, gule billede. Hvad forestiller det mon?

- o 0 o -

Oh yes, I know. Everything is not always fair. Green was to have had the next colour post, but I'm still waiting for the perfect green to happen, and on our way to Copenhagen, I saw this perfect yellow photo.
In Danish I'm asking people to give a guess on the yellow object in question, but I don't know if such objects exist anywhere but in Denmark (the northern part of Zealand even), and if they do, are they still yellow? Lots of questions, no answers until tomorrow.5 kommentarer:

 1. Jeg kommer jo ikke til staden så ofte, så noget gult ved en væg som man kan se gennem et vindue, hmmm, klø sig i håret. Ikke en svensk postkasse. Parkometer er vist ikke gule. Så jeg lander på en klippekortsklipper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er ikke til at skjule noget for. Jeps det er "kliptomater" som de hedder her i huset. Du behøver vel heller ikke at tage helt til staden for at møde dem. Der må være nogen på nærmeste HT-eller-hvad-det-hedder-nu-station. De er dybt savnet.

   Slet
  2. Der er 13 km til toget, knap så langt til en busholdeplads, men jeg må indrømme, at når jeg alligevel skal hoppe i bilen for at komme derhen, så bliver jeg siddende hele vejen.

   Til gengæld er det sjældent jeg tager nogen steder overhovedet, så det opvejer nok mit benzinforbrug. ;-)

   Slet
  3. Vi har ca. 20 km til Hillerød, hvor disse kliptomater står, der er et lokaltog nærmere, men det går ikke så tit udenfor dagtimerne. Jeg indrømmer gerne at jeg hader at køre - og især - finde parkeringsplads i København til vores zeppeliner, så bilen ender gerne i Hillerød, med mindre jeg virkelig skal slæbe.

   Slet
  4. Jeg kører heller ikke i Kbh, skulle jeg derind alene endte bilen temmelig sikkert også i Ringsted eller Glumsø.

   Men jeg har heldigvis ingen ærinder så langt væk. Kan ikke fordrage alt det larm og mylder.

   Slet