fredag den 19. december 2014

Håber på sne -- Hoping for Snow.

     På indkøb i går så jeg dette herlige uldne juletræ. Det er ikke en god idé at tage billeder gennem vinduer, men man får da en idé om hvordan det ser ud.

Yesterday, as I went shopping, I saw this woolen Christmas tree.Bad picture, taking through a window pane, but the idea is good.     Uglemor og Ugleungerne har leget med perler. Både normale og små. Her er et snefnug som Piraten lavede af de store. Det og alle dets store venner  skal udenfor så snart det ikke stormer helt vildt. 

MotherOwl and the Owlets have been playing with beads. Normal sized beads and tiny beads. MotherOwl made a lot of snowflakes, The Pirate made tis from normal beads. It and all it's brother snowflakes are going outside when our present storm is done with it's huffing and puffing.    Det er ikke lige til at se, men snefnuggene herunder er lavet af miniperler. Uglemor brugte en lup til at kontrollere at alle perlerne var sat på plads, får de blev strøget. 
     Vi forsøger at få det til at sne ved at hænge uroen op i vinduet. 

It's not easy to see, but these snowflakes are all made from tiny beads. MotherOwl needed a magnifying glass to check the snowflaks before ironing them.
We're trying to make the snow come by hanging this in the window.
 

2 kommentarer:

 1. Jeg overvejede faktisk en gang at købe mig en perleplade til netop dette formål! Jeg gider ikke have et træ i stuen, men syntes det kunne være sjovt at lave noget udendørs.Et år pyntede jeg med peanutkæder og fuglekugler sammen med lyskæden. Det er nogen flotte fnug.

  Og så bringer det jo hyggelige barndomsminder, de perler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for rosen. Det er sjovt at lege med perleplader, og det meste af det er købt på genbrug. Jeg må være for gammel, eller også var jeg ikke piget nok som lille, for jeg har først leget med perleplader som voksen, men det er sjovt. Jeg overvejer noget med broderemønstre og miniperler her i juleferien :)

   Slet